fredag 13 januari 2012

Blogga Igen!

Dagen D är här och man har börjat blogga igen, till allas förtret...Skämt och sido.
Blir nog bra när man kommer igång och blir varm i brallorna.
Se vad det blir för bravader denna gång man skriver om. Händelser i livet och runt det. Resor, sommar och massa annat roligt. Kommer och lägga upp en del bilder och egna fotografier mm.
Kommer nog och berätta massa roliga saker om mina nära och kära, få inte hicka nu kommer väl inte och namnge er....om ni inte är snälla so to say=).


Thailand 2011/2012 var helt underbart. Man kopplade av och laddade batterierna inför kommande  kallmånader januari och februari samt våren. Denna gång var vi i Kata Phuket och bodde på Ibis Hotel Kata vilket var helt godkänt samt personalen var i toppshape. Thailändarna har verkligen lyckats med det svenskarna inte kan inom service. Vara trevliga och le oavsett vad som sker och händer. Det ska dom ha en eloge för samt sen tycker jag att en del borde inom serviceyrket åka ner och se hur man beteer sig bland folk och mot andra medmänniskor.


Som denna Elivis, vår lilla egen Elvis Copy som sjöng så vackert utanför en liten pub fullt med folk som njöt av sina giftfärgade cocktails och iskallt skummande Changpilsner. Turisterna sjöng med för glatta livet och lät mer som brunstiga tuppar än verkliga stjärnsångare. Humöret alltid på topp. Ryssar hela bunten, överallt och ännu mera ryssar bara vällde ut från höger och vänster...........Japp ryssarna har invarderat Kata samt Karon!


Bjuder på en Elvis copy till som kom efter den som joddla innan, tror han i blått vart lite hes och han blev utbytt i mellanakten.


Bad maken Dennis och strypa en ren vilket han gjorde och alla som känner mig vet att julen inte är en favorithögtid hos mig. I really hate X-mas. Hoppas han märkte att det var en ljusslinga han försökte strypa .......


Bild från våra rum ner på nyårsbuffén samt våran pooldel på hotellet, maten var gudomligt god. Vi satt i flera timmar och mumsa innan nyårsraketerna tog över himlen helt i ett ljusfernando. Thailändarna är ju helt galna i och bomba iväg vilket dom gjorde alla kvällar från det vi kom dit. Passar på och önska alla en god fortsättning på 2012.



Dax och komma tillbaka till verkligheten i svedala. Legat hemma nu sjuk en extra vecka för en operation för satans blindtarmen (som jag har kvar än) och längtar verkligen och få sätta kroppen i arbete igen. Saknar mina tokroliga kollegor på arbetet som bara den och ligga hemma o glo är inte riktigt min grej.


Nåja det var lite för nu ska ta och göra något vettigt här hemma och det nu finns nåt att göra. Annars kan man ju alltid placera sin kropp framför tv:n och glo. Trevlig helg och vi höres nog snart.


Fridens alla vänner

XoXo/ Susan




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar